Copa America / Umor je presudio: Urugvaj ispao na jedanaestercima. U polufinale ide Peru

Dominacija na terenu, ali na semaforu 0:0 nakon 90 minuta i eto jedanaesteraca

30.6.2019.
19:50
VOYO logo

Kada jednostavno nije tvoj dan. Promašuješ prazan gol.

Lijepi lob i ono rijetko što zabiješ poništi VAR zbog milimetara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A s pet metara loptu šalješ na 15. red tribina.

Sve to dogodilo se Urugvaju u četvrtfinalu Copa Americe. Puno promašaja i čak dva pogotka koja je poništio VAR. Dominacija na terenu, ali na semaforu 0:0 nakon 90 minuta i eto jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši protivnici nisu imali niti jedan udarac prema golu u 90 minuta. Imali su ukupno tri udarca bez ikakvih posljedica. Igrali su svoju igru i mi smo na kraju završili umorni", izjavio je izbornik urugvajske nogometne reprezentacije Oscar Tabarez.

Umor je presudio. Konkretno kod Luisa Suareza koji očito nije pitao kolegu iz Barcelone Rakitića kako se izvode jedanesterci u ključnim trenucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promašaj najboljeg igrača Urugvaja kojeg suigrači nisu uspjeli ispraviti do kraja, pa se Suarez nakon ispadanja i rasplakao.

U polufinale, senzacionalno ide Peru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mislim da je to bila lijepa nogometna utakmica. Bila je dosta isprekidana. Ali želim naglasiti karakter moje momčadi u ovako važnoj utakmici", izjavio je izbornik peruanske nogometne reprezentacije Ricardo Gareca.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suze Luisa Suareza brzo će se zaboraviti jer se Južna Amerika okreće superklasiku. Polufinalu između Brazila i Argentine. Dvije najveće reprezentacije s one strane Atlantskog oceana i samo jedno pitanje: može li konačno Leo Messi i s reprezentacijom osvojiti kakav naslov? Za svoje rivale je i bez toga najveći na svijetu.

"Nisam gledao Pelea, nisam gledao Zica, nisam gledao igrače za koje kažu da su najbolji na svijetu, poput Maradone. Jedini igrač kojeg sam vidio da igra na takav način je Messi. On je drukčiji od svih drugih igrača koje sam gledao", rekao je Thiago Silva, brazilski nogometni reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil protiv Argentine, Čile protiv Perua. Dok nogometna Europa miruje, u Južnoj Americi tek počinje ono najbolje.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike