Blatter na Twitteru / Ulaznice slobodne za još dvanaest utakmica

Image
Foto: Fredrik von Erichsen/DPA/PIXSELL

Blatter je preko Twittera objavio kako je ostalo još slobodnih ulaznica, a radi se o kartama predviđenim za brazilske državljane.

16.4.2014.
20:17
Fredrik von Erichsen/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Za dvanaest utakmica Svjetskog prvenstva u Brazilu ovog ljeta ostalo je još neprodanih ulaznica, a među njima je i dvoboj skupine A između Hrvatske i Kameruna u Manausu.

Predsjednik FIFA-e Sepp Blatter obznanio je putem Twittera da još ima slobodnih ulaznica za 12 dvoboja, a radi se o kontingentu karata predviđenih za brazilske državljane. Blatter je poručio da je ukupno neprodanih ulaznica 45.275, dok je dosad prodano 2.731.906. Slobodnih ulaznica nema za utakmice Brazila, Španjolske, Njemačke, Italije i Nizozemske. Osim dvoboja Hrvatske i Kameruna, ulaznice se mogu kupiti za okršaje Obala Bjelokosti - Japan, Japan - Grčka i Grčka - Obal Bjelokosti (skupina C), Urugvaj - Kostarika (skupina D), Švicarska - Ekvador i Honduras - Švicarska (skupina E), Nigerija - BiH, Iran - BiH (skupina F), Belgija - Alžir, Rusija - Južna Koreja i Alžir - Južna Koreja (skupina H).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo