KOBE BRYANT ISPISAO POVIJEST / Ukićev učinak NBA karijere

Image

LA Lakers su ostvarili 14. pobjedu u 15 utakmica. Na svom su parketu bili bolji od Toronta, Roka Ukića, sa 112-99. Hrvatski je reprezentativac ostvario učinak karijere.

1.12.2008.
8:32
VOYO logo

Dosad je Ukiću sedam poena u jednoj utakmici bio rekord, a protiv aktualnih doprvaka ubacio je jedan više - osam.

Za 17 minuta provedenih na parketu Ukić je iz igre gađao 3-8 (za dva poena 2-5, za tri poena 1-3 i s linije slobodnih bacanja 1-2). Tome je dodao i  jednu asistenciju, skok i osvojenu loptu, dok je dvije izgubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač Lakersa Kobe Bryant ušao je u povijest NBA lige. Postao je igrač kojemu je najbrže uspjelo doći do 22.000 koševa. 

U susretima protiv Toronta uvijek je dobro raspoložen. U zadnje četiri utakmice protiv Toronta Bryant je prosječno završavao ogled sa 48.5 poena, u što se uključuje i nezaboravna izvedba 22. siječnja 2006. godine kad je postigao 81 poen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put je imao milosti pa je završio utakmicu s 23 poena, pet skokova i sedam asistencija. Racionalno je trošio lopte, pogodio je devet od 14 šuteva. Odlično ga je u svemu pratio Pau Gasol koji je ubacio 24 poena i imao devet skokova.

S druge strane najbolji je strijelac bio Anthony Parker (19 poena), najbolji igrač Jose Calderon (12 poena, šest skokova i 12 asistencija), dok je zakazao Chris Bosh sa 12 poena i šutom 4-13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo