UGLEDALI SE NA PETRIĆA I RAKITIĆA: / Pogledajte varku igrača Anderlechta

Image
Foto: Screenshot

U susretu 21. kola belgijskog nogometnog prvenstva Standard je pobijedio Mouscron-Peruwelz 3-0, a treći pogodak na utakmici postigao je hrvatski napadač Ivan Santini.

28.12.2015.
8:56
Screenshot
VOYO logo

Bivši igrač Intera, Zadra, Freiburga i Kortrijka svoj peti pogodak ove sezone postigao je u 81. minuti. Među strijelce su se upisali i BeniBadibanga u 39. i MathieuDossevi u 66. minuti. Santini je na terenu proveo cijeli susret. U suparničkim redovima posljednjih 15 minuta igrao je bivši napadač Šibenika MarinJakoliš.

Akcija Anderlechta

U nedjelju su odigrane još dvije utakmice 21. kola. Anderlecht je pobijedio Westerlo 2-1, dok je Zulte Waregem slavio protiv Oostendea 1-0. Za Oostende je cijeli susret igrao bivši član Hajduka AntonioMilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo poluvrierime Anderlecht je bio bolji i kada se mislilo da će poluvrijeme završiti bez golova domaćini su poveli, i to poslije jedne varke pri izvođenju kornera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je lopta završila u korneru igrač Anderlechta krenuo ga je izvesti i samo je lagano dodirnuo loptu pa se predomislio i pozvao suigrača da ga izvede. No, tek su onda njihovi suparnici shvatili što se događa, ali je bilo prekasno te je StefanoOkaka zabio nakon centaršuta Lukebakija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnu su akciju, inače, izveli MladenPetrić i IvanRakitić dok su igrali u Švicarskoj, točnije u Baselu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo