UEFA ŠOKIRALA DINAMO: / Potvrđena kazna Ademiju, veznjaku je sada ostala samo jedna opcija

Image
Foto: Pixsell, Petar Glebov

Najgore moguće vijesti stigle su iz Švicarske gdje je Uefina disciplinska komisija potvrdila četverogodišnju suspenziju Arijanu Ademiju, objavio je Dinamo na službenoj stranici.

13.5.2016.
18:06
Pixsell, Petar Glebov
VOYO logo

"Žalosni smo ovakvom odlukom i potvrdom prvostupanjske odluke jer smo imali nepobitne dokaze koji su ukazivali na drugačije. Nećemo tu stati i žalit ćemo se dalje na CAS te se nadamo u drugačiju odluku", rekao je glavni direktor kluba Tomislav Svetina.

Ademijev nalaz nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala je bio pozitivan na nedozvoljena sredstva, a isto je bilo i s B uzorkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što dalje?

“Teško je uopće riječima opisati što sam sve prošao od prvog pozitivnog testa do danas. Kroz glavu mi je svašta prolazilo, kako dalje i što učiniti, a naravno da mi je na pamet palo i ostaviti se nogometa, ali kako vrijeme prolazi tako nestaju i dvojbe jer nogomet je moj život” , izjavio je Ademi krajem siječnja.

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Dinamov veznjak se, inače, u četvrtak ujutro pojavio se u Nyonu gdje je pred Disciplinskom komisijom Uefe tri sata izlagao svoju obranu, no ona nije urodila plodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo