S LOŠEGA NA GORE / Uefa izbacuje Dinamo?

Image

Hoće li hrvatski prvak biti izbačen iz Europske lige odlučit će u petak Žalbena komisija.

17.11.2009.
17:23
VOYO logo

Petak će uistinu biti dan D za Dinamo. Naime, tada će u Nyonu Žalbena komisija odlučiti čiju će žalbu prihvatiti - Dinamovu ili Uefa-inu.  Riječ je, dakako, o kazni Uefa-e prema kojoj je, zbog divljanja BBB-a u Temišvaru,  Dinamo kažnjen s dvije utakmice igranja pred praznim maksimirskim tribinama, oduzimanjem tri boda i novčanom kaznom.

Dinamo se žalio na presudu, no žalila se i Uefa. Inspektor Uefe traži da se Dinamo oštrije kazni - izbacivanjem iz Europe, pišu Sportske novosti. Žalbena komisija Uefe odlučit će je li Disciplinska komisija realno odradila svoj posao, no prema informacijama koje stižu iz Švicarske, Dinamo bi vrlo lako mogao biti na izlaznim vratima Uefine lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ukoliko uvaže li se argumenti Modrih, čak bi ostale šanse za prolazak skupine Europske lige. Dinamo sljedeću utakmicu po rasporedu ima 2. prosinca u Bruxellesu s Anderlechtom. Ako bi na kontu stajala tri boda, teoretski bi ostao na životu. Što očekivati? Ono što je sigurno, vlast je u Nyonu, Uefa tuži - Uefa sudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo