UOČI UTAKMICE EUROPSKE LIGE / U Splitu napadnuti navijači Anderlechta

Image

Napadi su se dogodili na više mjesta u Splitu pri čemu je policija privela 11 napadača. Dva Belgijca su ozlijeđena. Zaplijenjeno je i hladno oružje.

30.9.2010.
10:38
VOYO logo

Splitska je policija tijekom ranih jutarnjih sati privela 13 osoba koji su napali jedanaest Belgijanaca u samom središtu grada. Kod napadača su pronađeni električni kabeli, dvije bengalke i odvijač.

Incidenti u središtu grada, koji se povezuju s večerašnjom utakmicom Europske lige između Hajduka i Anderlechta na Poljudu, započeli su jutros u 1,30 sati na Bačvicama. Tamo je više muškaraca prišlo šestorici Belgijanaca, napalo ih, skinulo tenisice i ukralo im 1.500 kuna, nakon čega su trojica domaćih izgrednika uhićeni, a ostali su pobjegli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto kasnije, policija je spriječila narušavanje javnog reda i mira na koji se pripremala veća grupa mladića u Strossmayerovom parku.

Gotovo u isto vrijeme u Zagrebačkoj ulici policija je zaustavila opel astru sa šest osoba. Pretragom je u vozilu pronađena sjekira, drvenu motka, nož i bengalka. Mladićima predstoji privođenje u Prekršajni sud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgredi su se nastavili u 10,20 sati u Matoševoj ulici gdje su napadnuta šestorica Belgijanaca od kojih su dvojica zadobili ozljede. Policija tvrdi kako ih je napala grupa od petorice muškaraca, no trojicu su već uhitili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo