MANCINI DOBIO POJAČANJE / U Manchesteru su pet mjeseci čekali ovu ispriku

Image

Nakon financijske kazne, suspenzije i neuspjelih transfera, napadač Cityja Carlos Tevez napokon je koncentriran samo na nogomet.

22.2.2012.
8:07
VOYO logo

Sukob argentinskog nogometaša CarlosaTeveza i Manchester Cityja traje od rujna prošle godine kada je napadač za vrijeme utakmice protiv Bayerna odbio otići na zagrijavanje na zahtjev trenera RobertaMancinija.

Klub je potom financijski kaznio i suspendirao neposlušnog Argentinca, a nakon što je u studenom bez dozvole otputovao na 'praznike' u svoju domovinu činilo se kako budućnosti u Eastlandsu za njega nema. Interes za Tevezom pokazali su Milan, Inter, PSG i Corinthians pa je rastanak s Građanima izgledao kao jedina realna opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, čini se kako su se na Etihadu neke stvari u međuvremenu promijenile.

"Iskreno se ispričavam svima koje sam uvrijedio i iznevjerio svojim ponašanjem u zadnjih nekoliko mjeseci. Želim se koncentrirati na igranje nogometa isključivo za Manchester City", stoji u Argentinčevoj izjavi na službenim stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz kluba su kratko javili kako je Tevez počeo s programom treninga kako bi se vratio u optimalnu formu, a je li u tom naumu uspio, saznat ćemo možda već 25. veljače kada City igra prvenstveni susret protiv Blackburna.

Tko zna, možda je ovim potezom problematični napadač povratio Mancinijevo povjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo