U HAJDUKU SE SIGURNO HVATAJU ZA GLAVU: / Vlašići odbili rekordnu ponudu!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Obitelj Vlašić se odlučila na vrlo neobičan potez. Sportska obitelj bez puno razmišljanja je odbila ponudu iz Engleske koja je Nikolu mogla napraviti najskupljim igračem u povijesti Hajduka.

15.1.2016.
20:49
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kako piše Goal.com ponuda jednog uglednog engleskog kluba od osam milijuna eura, koji se s bonusima penju i na preko deset milijuna eura stvarno postoji, ali Vlašići nisu bili impresionirani.

"Sve što vam u ovom trenutku mogu, i želim reći, je da je istina da postoji ponuda jednoga engleskog kluba, koji bi želio Nikolu odmah dovesti u svoje redove. I to ne da sjedi na klupi ili ide na posudbu, nego da igra! O imenu kluba i iznosu transfera ne želim govoriti, ali mogu vam potvrditi da ste na dobrom tragu, i da bi taj transfer bio rekordan u povijesti Hajduka", otkrio je otac obitelji Joško Vlašić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak bi poremetio i Blanku

"Ne znam kakva bi bila odluka Hajduka, no mi smo kao obitelj procijenili kako još uvijek nije vrijeme za Nikolin odlazak iz Splita. Ne zato što sumnjamo u njega i njegovu kvalitetu, nego zato što vjerujemo da on ima još dosta prostora za napredovanje, i kako će to najbolje napraviti u svom klubu, i u krugu obitelji. Nikolin odlazak već ove zime poremetio bi mnoge naše obiteljske planove, ja bih morao s njim u Englesku, Blanka se ozbiljno sprema za Rio... Ta bi odluka dugoročno utjecala na našu obitelj, i to nas je učvrstilo u odluci da Nikola ostane još neko vrijeme u Hajduku."

Rizik je ogroman, Nikola možda više nikad ne dobije tako unosnu ponudu, a i odlaskom bi napunio Hajdukovu blagajnu na dulji period.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novac će doći

"Cifra je doista respektabilna, ali mi vjerujemo da Nikola može i puno bolje od ovoga što je igrao do sada, i to je bio temelj za ovakvu našu odluku. Zahvalili smo se na ponudi, ostajemo u kontaktu s klubom koji Nikolu i onako prati već duže vrijeme, i vjerujemo da ćemo opet sjesti za stol i pregovarati. Naravno, svjesni smo i mogućnosti da se takva ponuda više nikad ne pojavi, no ne želimo tako razmišljati. Sve što radimo, radimo u vjeri da će se Nikolina karijera nastaviti razvijati u pravom smjeru, a novac će, kao posljedica njegove kvalitete i dobrih igara, ipak jednoga dana doći", zaključio je Joško Vlašić bez spominjanja imena kluba...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo