UZELI SU NAM NOVCE / U Hajduku ljuti zbog Thompsonovog koncerta!

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Iako su trenutno u tijeku pregovori s igračima oko produženja ugovora te uzvrat finala Kupa, predsjednik Hajduka je na konferenciji za medije ipak najviše govorio o predstojećem Thompsonovom koncertu na Poljudu.

10.5.2013.
13:53
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Podsjetimo, splitski gradonačelnik Željko Kerum je Marku Perkoviću Thompsonu za predstojeći koncert besplatno ustupio stadion Poljud, čime je izazvao ljutnju kod čelnika Hajduka.

Splitski klub je nositelj koncesije i realni upravitelj stadiona pa je i jedino logično da Hajduk zarađuje ustupanjem 'poljudske školjke' svim zainteresiranima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No u ovom slučaju, iako Grad Split ima pravo to napraviti, čelnici Hajduka žale što je do toga došlo jer su time na izravnom novčanom gubitku.

"Iako Grad ima pravo to napraviti, klub je tu najviše izgubio i žao nam je zbog toga. Uskraćena nam je mogućnost zarade", komentirao je predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Prethodno je lijevi bočni Hajduka Goran Jozinović produžio ugovor s klubom do 2015. godine, a Brbić je pritom istaknuo kako se nada da će, unatoč interesu stranih klubova, mladi nogometaš ostati u Hajduku barem još godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih igrača, predsjednik Uprave Hajduka je otkrio kako se klub ne može dogovoriti s Limom koji će najvjerojatnije na ljeto napustiti Poljud. Pregovori s talentiranim Frankom Andrijaševićem još traju i Brbić vjeruje da će se uspjeti dogovoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo