U dvije zagrebačke noći zaradio 80.000 kn!

Završen je dosad najveći poker-turnir u Hrvatskoj, a pobjednik Croatian Series of Poker Winter toura je Ismet Osmanović. On je u zagrebačkom kasinu International osvojio 80.

20.12.2011.
12:39
VOYO logo

Na turniru su nastupili najuspješniji pokeraši Winter toura iz Zagreba, Rijeke i Čakovca, te igrači iz čitave Hrvatske i regije, koji su svoje mjesto osigurali putem satelita i igrači koji su odlučili uplatiti buyin i zaigrati za Prize pool od 200.000 kn.

Nakon prvog dana turnira i odigranih 10 levela, od kojih je svaki trajao po sat vremena, ostalo je još 30 igrača. Drugi dan borba je trajala do 2:30 ujutro, kada je Ismet Osmanović uspio nadigrati svoje protivnike i osvojiti novčani dobitak od 80.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Mandić osvojio je drugo mjesto i 40.000 kuna, a treći je bio Jerko Treska s osvojenih 30.000 kuna.

Ukupno, finalni turnir trajao je više od dvadeset sati. Ovim velikim finalom završeno je natjecanje koje je započelo 26. rujna, a u napetoj igri u četiri kasina u Zagrebu, Rijeci i Čakovcu sudjelovalo je više od tisuću pokeraša iz Hrvatske i regije, koji su bodove osvajali na turnirima i u igri na cash stolovima, gdje se često tražilo mjesto više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo