DINAMO UDARIO PO DŽEPU / Tulum koji će zauvijek pamtiti: Kazna 2 milijuna kuna!

Image
Foto: Papaya

Nakon što različite odgojne mjere nisu urodile plodom, Dinamo je udario tamo gdje najviše boli - po džepu!

9.8.2012.
15:05
Papaya
VOYO logo

Svoje 'bećare' NikoluPokrivača i Sammira te nediscipliniranog ArijanaAdemija, hrvatski je prvak kaznio paprenim financijskim kaznama.

Tako će Brazilcu u Dinamovim redovima partijanje u Vodicama izbiti čak 270 tisuća eura, Pokrivač će zbog izleta na Krk i problema s policijom platiti 20 tisuća, dok je Ademi kažnjen sa dvije tisuće eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su špekulirali hrvatski mediji, Dinamo je Sammira u kolovozu prošle godine nagradio novim, znatno bogatijim ugovorom. Tako je Brazilac umjesto 230, počeo primati 500 tisuća eura po sezoni. Ispada tako da će Modri veznjak više od polovice ove sezone igrati - besplatno!

Maksimirski klub kazne je javnosti prezentirao u službenom priopćenju koje prenosimo u cijelosti.

"Na temelju klupskog pravilnika GNK Dinamo te disciplinskih odredbi Hrvatskog nogometnog saveza Uprava kluba donijela je sljedeće odluke:

- igrač Arijan Ademi kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 2.000 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB-a) zbog nediscipline nakon utakmice 3. kola MAXtv Prve lige Istra 1961 - Dinamo koja se 4.8.2012. igrala u Puli

- igrač Nikola Pokrivač kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 20.000 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB-a) zbog kršenja klupskog pravilnika i noćnog izlaska u nedjelju, 5.8.2012., samo nekoliko dana uoči važne utakmice 3. pretkola Lige prvaka sa Sheriffom iz Tiraspola

- igrač Jorge Sammir Cruz Campos bio je uvjetno kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 135.000 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB-a) zbog više učinjenih prekršaja u sezoni 2011.-2012., a koja se aktivirala ponavljanjem istog prekršaja. Također, isti igrač kažnjava se s novih 135.000 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB-a) zbog opetovanog kršenja klupske discipline i pravilnika te noćnog izlaska u nedjelju, 5.8.2012., samo nekoliko dana uoči važne utakmice 3. pretkola Lige prvaka sa Sheriffom iz Tiraspola", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća kazna u povijesti kluba dovoljan je dokaz da je ZdravkoMamić izgubio strpljenje s problematičnim Brazilcem. Pitanje je samo hoće li se maksimirski šerif držati izrečenih sankcija ili će po tko zna koji put oprostiti svom Filhu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo