PROŠLI DODIG I KARLOVIĆ / Tsonga prejak za Čilića

Image

U prvom kolu ATP turnira iz Masters serije koji se održava u Cincinnatiju nastupila su trojica hrvatskih tenisača. Marin Čilić nije uspio svladati Francuza Tsongu, dok su Ivan Dodig i Ivo Karlović u svojim susretima pobijedili Ernestsa Gulbisa i Floriana Mayera.

16.8.2011.
21:32
VOYO logo

Premda nije igrao loše, Marin Čilić bio je bez ikakve šanse protiv Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge u meču prvog kola ATP turnira Masters 1000 kategorije u Cincinnatiju.

Pobijedio je 15. nositelj turnira i prošlotjedni finalist u Montrealu (predao Đokoviću) 6-3, 6-4 izborivši nastup u drugom kolu nakon samo 78 minuta igre bez najmanje krize na svom servisu: Čilić nije bio niti blizu makar jednoj break-lopti jer je sjajni francuski server osvojio 40 od ukupno 46 odigranih poena na svom servisu.

Protivnika u drugom kolu malo nakon svoje uvjerljive pobjede nad Nijemcem Florianom Mayerom (6-1, 6-3) saznao je Ivo Karlović. Bit će to deveti nositelj Nicolas Almagro, koji je u španjolskom okršaju nadigrao Alberta Montañesa 7-6(5), 6-4. U oba dva njihova dosadašnja susreta pobjeđivao je Španjolac.

Trenutačno treći najbolji hrvatski tenisač, 26-godišnji Međugorac Ivan Dodig, uspješno je prošao prvu prepreku na ATP turniru Masters 1000 kategorije u Cincinnatiju. Svladao je Latvijca Ernestsa Gulbisa 6-3, 7-6(3).

Respektabilnog je suparnika, pobjednika ATP turnira u Los Angelesu prije dva tjedna, 36. tenisač ATP-ove ljestvice dobio nakon sat i 40 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo