POBJEDA NA STARTU / Trijumfalan povratak umirovljene Martine Hingis

Image
Foto: AP Images

"Mislim da sam se u drugom setu osjećala ugodnije u svim segmentima igre", objasnila je švicarska tenisačica koja sada želi igrati samo u paru.

1.8.2013.
11:29
AP Images
VOYO logo

Švicarska tenisačica Martina Hingis, bivši 'broj jedan' ženskog svjetskog tenisa koja je u 'mirovini' od 2007. godine, vratila se na teniske terene u srijedu i na turniru u Carlsbadu prošla prvo kolo parova.

Zajedno sa Slovakinjom Danielom Hantuchovom 32-godišnja Hingis je pobijedila njemačko-hrvatski par koji čine Julija Goerges i Darija Jurak sa 6:1, 6:1.

Mislim da sam se u drugom setu osjećala ugodnije u svim segmentima igre", objasnila je švicarska tenisačica koja sada želi igrati samo u paru.

"Mentalno se dobro osjećam. Nakon prvog gema u drugom setu, mislim da se sve vratilo u normalu."

Martina Hingis, osvajačica 43 turnira u singlu, od čega pet grand slamova, prvi je put okončala karijeru 2003. zbog ozljede, a imala je 22 godine. Na teniske terene se vratila 2006.

U studenom 2007., ponovno je napustila teniske terene nakon što je bila pozitivna na antidoping kontroli, i to na kokain na turniru u Wimbledonu. Uvijek je poricala da je uzimala kokain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike