OGLAS

TRENER MODRIH O SPORNOM PENALU: / 'Čim ga je sudac dosudio valjda je bio'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Trener Dinama Ivajlo Petev prokomentirao je prvenstveni ogled u Vinkovcima.

26.2.2017.
17:49
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

"Ovo je za nas jako bitna pobjeda. Ispalo je na kraju kako je ispalo, ali moram priznati da Dinamo nije bio toliko dobar koliko je bio zadnjih mjesec i pol. Naravno, očekivali smo i da će se domaćin braniti iz sve snage. Mi smo imali par prilika u prvom dijelu, promašili smo ih, a za očekivati je bilo da ćemo dati sve od sebe u nastavku. Poveli smo golom Hodžića, a onda iz jedne pogreške primili gol. Na kraju zabili iz penala i osvojili sva tri boda, to je to", kazao je Petev, koji nije bio zadovoljan prikazanom igrom.

Image
MODRIMA POKLONJEN PENAL: /

Pogledajte spornu situaciju koja je podigla sve na noge

Image
MODRIMA POKLONJEN PENAL: /

Pogledajte spornu situaciju koja je podigla sve na noge

"Nisam zadovoljan našom igrom, ali imamo dosta mladih igrača koje moramo istrpiti. Jedan dan su dobri, drugi dan nisu. Nije ni teren bio baš dobar, to je dodatno otežalo situaciju. Niti Soudani niti Sammir nisu mogli igrati od prve minute", rekao ej Bugarin pa se osvrnuo na penal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Da budem iskren, moram pogledati snimku dosuđenog penala. Čim je sudac dosudio valjda je bio. Ipak, ne mogu sada biti siguran sto posto", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što kaže Junak modrih

"Bila je ovo teška utakmica, ali najbitnija su tri boda. Šteta što smo primili taj pogodak iz kornera i njihove neke prve polušanse. Bitno nam je da se vraćamo s pobjedom u Zagreb i okrećemo se bitnoj utakmici Hrvatskog kupa sa Splitom", komentar je Marka Leškovića, dok je junak Modrih Armin Hodžić rekao sljedeće.

"Naravno da mi je drago kad zabijem, ali mislim da smo trebali riješiti utakmicu još u prvom poluvremenu. Sigurno da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Kažem, da smo na vrijeme zabili gol bolje bismo i igrali. I teren je bio malo loš, ali ne treba tu tražiti alibi. Radit ćemo već od sutra na tome da budemo bolji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo