TRENER LEIPZIGA PROGOVORIO O OLMU: / Evo što misli o nogometašu kojeg im je Dinamo prodao za rekordan iznos

Image
Foto: Profimedia

Leipzig je platio Dinamu za Olma, prema podacima Transfermarkta, 35 milijuna eura, s tim da će se vjerojatno uključiti i razni bonusi

30.1.2020.
14:34
Profimedia
VOYO logo

Dinamov veznjak Dani Olmo (21) u prošlu subotu je potpisao ugovor na četiri i pol godine s vodećom momčadi njemačkog prvenstva Leipzigom, a nakon toga je istaknuo kako je došao u taj klub jer razvija i vjeruje mladim igračima.

“Naravno da sam pratio uspon Leipziga posljednjih godina. To je mladi i atraktivni klub, koji me uvjerio svojom filozofijom razvijanja talentiranih igrača i vjerom u njih”, izjavio je Olmo i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veselim se što ću upoznati suigrače te se nadam da ću što prije biti s njima na terenu. Želim doprinijeti svojim snažnim karakteristikama te pomoći momčadi da ostane visoko pozicionirana u prvenstvu, ali i da bude uspješna u svim natjecanjima koliko je god moguće duže”.

'Dat će nam novu dimenziju...'

Sada se na njegov dolazak osvrnuo i trener Leipziga Julian Nagelsmann koji je poprilično oduševljen donedavnim dinamovcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već me uspio impresionirati. Jasno je da se mora naviknuti na puno toga i pubno toga usvojiti, ali izgleda da je spreman na sve i da će nam dati novu dimenziju", rekao je Nagelsmann na konferenciji uoči utakmice protiv Borussije Mönchengladbach koja se igra u subotu.

Rekordni transfer

Svota koju je Leipzig platio Dinamu za Olma je, prema podacima Transfermarkta, 35 milijuna eura, s tim da će se vjerojatno uključiti i razni bonusi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se pokazalo da je Olmov menadžer Andy Bara bio u pravu kad je najavljivao da će Olmo biti najveći transfer u povijesti na ovim prostorima.

Olmo je potpisao ugovor do 30. lipnja 2024. godine, te će na dresu nositi broj 25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo