glasujte u anketi / Tražimo vaše mišljenje: Mogu li Vatreni večeras u 'miješanom' sastavu slaviti protiv Islanda?

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Izbornik Dalić najavio je kako će večeras protiv Islanda priliku dati igračima koji dosad nisu bili u prvom planu, a nas zanima vaše mišljenje - kako će Hrvatska proći u posljednjoj utakmici grupne faze?

26.6.2018.
11:10
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u Rostovu na Donu igra posljednju utakmicu grupne faze u skupini D na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Vatreni su s dvije pobjede u dva kola - protiv Nigerije i Argentine - osigurali šest bodova i prolaz u osminu finala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo sigurno je i da će Hrvatska u daljnju fazu natjecanja s prvog mjesta u skupini - samo bi luda matematička jednadžba i nevjerojatan rasplet mogao 'skinuti' vatrene s trona skupine. Stoga je izbornik Zlatko Dalić odlučio odmoriti gotovo sve prvotimce i dati priliku igračima koji dosad nisu bili u prvom planu. 

Prema pisanjima medija u kombinaciji s informacijama koje su 'iscurile' iz reprezentativnog kampa, Vatreni bi večeras trebali istrčati u sljedećem sastavu: Kalinić - Jedvaj, Ćorluka, Ćaleta-Car, Pivarić - Badelj, Modrić, Kovačić - Pjaca, Perišić - Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

>>Island: mala zemlja velikih nogometnih heroja pod palicom - bivšeg stomatologa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Ladić: 'Protiv Islanda se nećemo zabavljati, ovo je SP, ne smijemo pokvariti odličnu atmosferu koju imamo'

>>Iranci umalo šokirali europske prvake: Portugal i Španjolska remijima ipak izborili prolaz

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Island s druge strane, s jedinom osvjenim bodom mora ići na pobjedu od više pogodaka razlike i nadati se kako će Argentina pobijediti Nigeriju, ali ne preuvjerljivo. 

Teška je sudbina Skandinavaca, no nema sumnje da će, dok postoji nada, na terenu davati maksimum. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok mnogi stručnjaci tvrde kako je Hrvatska slabija bez ključnih igrača, ipak smatraju kako je dobro da će oni s klupe, željni igre, igrati protiv Islanda i da Vatrenima u tom sastavu neće faliti 'gladi' za pobjedom. 

No, nas ponovno zanima vaše mišljenje. Stoga se izrazite u našoj anketi i dajte nam do znanja što mislite - hoće li Hrvatska večeras u, uvjetno rečeno, rezervnom sastavu, slaviti protiv Islanda?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo