Torcida i BBB zajedno / Tragedija u Slavoniji ujedinila navijače

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Navijači diljem Hrvatske su se ujedinili kako bi pomogli svima unesrećenima od poplava te krenuli s prikupljanjem sredstava za žrtve.

19.5.2014.
16:11
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su poplave zahvatile Slavoniju, nogometne skupine diljem Hrvatske su zajednički odlučile pomoći svima kojima je pomoć potrebna.

Tako su među ostalima i Torcida i Bad Blue Boys krenuli s prikupljanjem sredstava za žrtve te organizirali prijevoz za Slavoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BBB

"VAŽNA OBAVIJEST NAVIJAČIMA DINAMA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas i sutra KN u Zvonimirovoj 24, bit će otvoren cijeli dan, zbog prikupljanja pomoći za područja stradala od poplava u Slavoniji. Dakle sva nekvarljiva hrana, higijenske potrpštine, odjeća, dječja hrana ...razmišljajte proaktivno, pomognimo Slavoniji. Sva prikupljena sredstva bit će dostavljena crvenom križu. Pratite danas obavijesti na našoj stranici, ako bude kakvih hitnih potreba i izmjena obavijestit ćemo vas. Također usput kad već budete u KN, popijte piće, dva...u korist stakala koja su pod okriljem noći popucala sama od sebe.

Dakle svi u Zvonimirovu, podijelite ovu obavijest, odazovite se pozivu za našu Slavoniju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TORCIDA

"KN TORCIDA organizira bus za Slavoniju! Bus kreće večeras (ponedjeljak) u 22:00. Bus se vraća iz Slavonije najkasnije u srijedu ujutro. Autoprijevoznik nam je izašao u susret, cijena putovanja je 150kn. Zvalo nas je dosta ljudi koji ne mogu ići, a žele pomoći. U KN Torcida biti će kutija za donacije. Skupljeni novac ćemo večeras zbrojiti i dati ljudima koji idu u Slavoniju. Nemojte zvati na telefon nego dođite do popodne i uplatite novac za putovanje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZOVI, SAMO ZOVI!!!"

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo