TRAGEDIJA NA TRENINGU: / Mladog nogometaša udario grom! Na intenzivnoj je i u teškom stanju

Image
Foto: Facebook

Nogometaš Orašja Adin Alihodžić teško je stradao nakon što ga je na jučerašnjem treningu udario grom. U udaru je ozlijeđeno i nekoliko njegovih suigrača.

11.8.2016.
10:27
Facebook
VOYO logo

Zbog udara je morao biti i reanimiran, nakon čega je prevezen u tuzlansku bolnicu i trenutno je stabilno, ali stanje mu je teško i nalazi se na odjelu intenzivne njege, prenosi Radiosarajevo.ba.

Lakše ozlijeđeni suigrači nesretnog Alihodžića smješteni su u Kantonalnoj bolnici Orašje. Antonio Vidović, član NK Orašje, na svom Facebook profilu napisao da su suigrači i on preživjeli teške trenutke na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Po takvom vremenu trenirali smo milijun puta...'

"Imali smo trening na glavnom terenu i uigravali ekipu za subotu. Sve je bilo normalno, kišica je padala i bio je vjetar, a po takvom vremenu smo trenirali milijun puta. I nakon 15-ak minuta odjednom je udario grom, a najgore je prošao mali Adin Alihodžić, dok Antonio Vidović ima opekotinu na ruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih, još 5-6 igrača je bilo na pregledima, ali oni su svi OK", prisjeća se Matijas Pejić, drugi nogometaš Orašja. "Alihodžić je prevezen u Tuzlu, a Vidović je ostao u Orašju. Alihodžiću u Tuzli rade preglede i danas bi se trebalo više znati što i kako je. Nadam se i vjerujem da nikakvih posljedica ne bi trebalo biti", kazao je Pejić, piše Slobodna Bosna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo