7. KOLO TALIJANSKOG PRVENSTVA / Totti s dva pogotka donio pobjedu Romi

Image
Foto: AP Images

Milan je jedva izvukao bod na gostovanju kod Atalante (1:1) premda je od 39. minute imao igrača više nakon što je isključen Radovanović.

4.10.2009.
17:34
AP Images
VOYO logo

U derbiju sedmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma je pobijedila Napoli 2:1, dok je Milan nastavio s razočaravajućim rezultatima remiziravši na gostovanju kod Atalante 1:1.

Napoli je poveo golom Lavezzia u 25. minuti, no Roma je uspjela okrenuti rezultat, a dvostruki strijelac je bio Francesco Totti (37, 62).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je jedva izvukao bod na gostovanju kod Atalante (1:1) premda je od 39. minute imao igrača više nakon što je isključen Radovanović. Domaćin je poveo golom Tribocchia u 21. minuti, a bod Milanu je donio Ronaldinho u 83. minuti.

Genoa je na gostovanju pobijedila Bolognu 3:1, a hrvatski reprezentativac Ivan Jurić nije bio u pobjedničkom sastavu. Fiorentina i Lazio su odigrali bez pogodaka, dok su Sampdoria i Parma odigrali 1:1. Siena i Livorno su također remizirali odigravši 0:0, a za Sienu je do 54. minute igrao Mate Jajalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Sampdoria (16) ispred Intera (16) i Juventusa (14) koji ima utakmicu manje. Na začelju su Atalanta i Livorno sa po tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike