KRAJ PRIJELAZNOG ROKA / Tottenham: Dos Santos odlazi, Keane se vraća

Image

Na samom kraju prijalznog roka, stigla je informacija o povratku Robbieja Keanea u Tottenham. Istovremeno, Giovani dos Santos se sprema na odlazak kod Nike Kranjčara u Portsmouth.

2.2.2009.
18:02
VOYO logo

Tottenham je, prema pisanju britanskih medija, prihvatio ponudu Portsmoutha koji je zadnjih dana intezivirao pregovore oko 19-godišnjeg meksičkog nogometaša Giovanija dos Santosa.

Nitko od izvora ne navodi cijenu koja je zadovoljila londonski klub, ali priča se da je početkom ljeta Meksikanac iz Barcelone u Tottenham došao za pet milijuna eura, te se nagađa da je ovom prilikom njegova cijena porasla za dodatna dva milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom pripremnih utakmica dos Santos je ostavio dobar dojam u Tottenhamu, no nakon početka prvenstva sve je manje nastupao u prvoj momčadi, kako zbog ozljede gležnja, tako i zbog trenerskog nepovjerenja. Ukupno je odigrao tek deset utakmica.

S druge strane, nakon samo pola sezone provedene u Liverpoolu, irski nogometni reprezentativac Robbie Keane (28) vratio se u redove Tottenhama te će biti suigrač našim reprezentativcima Luki Modriću i Vedranu Ćorluki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keane je u Liverpool prešao u srpnju za 19 milijuna funti, te je u dresu Redsa sakupio 28 nastupa i sedam pogodaka, ali je u posljednje vrijeme izgubio status prvotimca.

On je treći igrač Tottenhama koji se tijekom zimskog prijelaznog roka vratio na White Hart Lane, a kojega je tijekom svog kratkog boravka u Londonu prodao bivši menadžer kluba Juande Ramos. Prije njega vratili su se i Jermaine Defoe iz Portsmoutha, te Pascal Chimbonda iz Sunderlanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo