OTKLONJENE SVE DVOJBE / Toni ipak seli u Romu

Image

Luca Toni od početka Nove godine seli u redove Rome, potvrđeno je iz oba kluba. Talijan će tako Fiorentine, Palerma, Brescie, Vicenze i Empolija obući dres još jednog talijanskog prvoligaša.

31.12.2009.
12:25
VOYO logo

RIM - Sve dvojbe oko transfera napadača Bayerna, Luce Tonia su napokon razriješene i talijanski napadač prvog siječnja seli u redove Rome.

Dio talijanskih medija je ovaj transfer najavio još početkom prosinca, no Tonijev menadžer je sve demantirao kazavši kako se klubovi nisu dogovorili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga puta potvrda je stigla iz oba kluba. "Toni je napadač kakvog sam želio. Njegovim dolaskom bitno se pojačali," kazao je Romin trener Claudio Ranieri. Bivši napadač Fiorentine, Palerma, Brescie, Vicenze i Emolija vratio se u Serie A nakon što je dvije i pol godine bio član Bayerna.

U Munchen je stigao u lipnju 2007. godine iz Fiorentine za 11 milijuna eura. I već u prvoj sezoni je bio najbolji strijelac lige sa 24 gola, a ukupno je zabio 39 golova u 46 susreta u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj sezoni zabio je 14 golova u Bundesligi, dok se ove sezone nije upisao među strijelce, a dolaskom Louisa van Gaala ispao je iz kruga kandidata za prvi sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo