Todorić očekuje "etnički čist" Pionir ispunjen Delijama

Sportski direktor šampiona Srbije je spreman na atmosferu kakva je bila u Železniku prošle sezone

13.2.2013.
15:57
VOYO logo

Sportski direktor KK Partizana Dragan Todorić veruje da će Crvena zvezda imati veliku prednost kao domaćin u predstojećem derbiju 21. kola ABA lige koji će se odigrati u nedelju.

- Imamo dogovor sa Crvenom zvezdom Telekom da razmenimo 30 karata. I to poštujemo na svakom derbiju, sa tim da su oni na prošlom meču imali podršku sigurno 600 ili 700 navijača, koji su bez ulaznica ušli u 'Pionir'. Način na koji su ušli nam je poznat ali ne bih sada o tome da pričam - rekao je Todorić za "Sport".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Todorić je dodao i da će dvorana Pionir biti ispunjena navijačima crveno-belih, ali i da očekuje scene kakve su viđene na četvrtoj utakmici plej-ofa prošle sezone kada se utakmica igrala u hali nekadašnjeg FMP u Železniku.

- Očekujem potpuno "etnički" čist 'Pionir' sa navijačima Crvene zvezde i nešto slično onome u Železniku prošle godine, kada su uslovi na parketu bili mnogo neregularniji nego što je to bio slučaj u nedelju u Kragujevcu. Nisu prekinuli utakmicu u Železniku ali zato jesu u Kragujevcu - zaključio je Todorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo