UBOJITA RUKA / Tko to kaže da cure ne znaju zabiti?

Image
Foto: jconline.com

Video ludog pogotka iz gotovo nemoguće pozicije stigao je iz SAD-a, a u glavnoj ulozi je srednjoškolska košarkašica iz Indiane koja je pokazala nevjerojatnu vještinu baratanja loptom.

4.1.2013.
11:08
jconline.com
VOYO logo

Ako su pojedine NBA momčad u potrazi za vještim šuterom, možda bi se mogli obrati srednjoj školi McCutcheon u saveznoj državi Indiana.

U tamošnjoj ženskoj srednjoškolskoj ekipi koja nosi naziv Mavericks igra Gabrielle Gary, djevojka koja je oduševila svojim pucačkim sposobnostima protiv vršnjakinja iz škole Lafayette Jeff Bronchos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada Gabrielle je u pobjedi svoje ekipe ostvarila svoj srednjoškolski rekord sa 24 poena zabivši čak 7 trica! Jedan je dalekometni ubačaj bio posebno upečatljiv donijevši joj globalnu slavu putem YouTubea.

Potrčavši za jednim odbijancem, Gabrielle je uhvatila loptu na samoj aut-liniji te iz gotovo mrtvog kuta pogodila koš. Ne treba niti spominjati da je domaća publika u dvorani skočila od oduševljanja, dok se mlada košarkašica 'skulirano', gotovo nezainteresirano vratila u obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo