Majstor ostaje majstor / Thierry Henry zabio novu golčinu u dresu New Yorka!

Image
Foto: Youtube

Therry Henry je već četiri godine van okvira europskog nogometa, otkada je 2010. zamijenio dres Barcelone onim New York Red Bulla. Ipak, Francuz se od samog početka karijere u Americi svako malo pobrine da ga ne zaboravimo, što je učinio i u subotu na utakmici protiv Kanzas Cityja još jednom velemajstorijom u nizu.

7.9.2014.
11:42
Youtube
VOYO logo

Legendarni bivši napadač Arsenala, Barcelone i francuske nogometne reprezentacije, Thierry Henry, već četiri godine nastupa u dresu Njujorškog Red Bulla.

Ipak, svako malo Francuz se pobrine kako Europa ne bi zaboravila kakav je igrač nekad trčao i njenim travnjacima i svojim majstorijama odlučivao utakmice na najvećoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz četiri godine pogledali smo velik broj videa s Henryjem u glavnoj ulozi. Iako je već duboko u tridesetima (sada mu je 37 godina), Henry je u utakmicama za New York znao od centra prolaziti suparničke obrane pa zatim nemilosrdno matirati vratare, zabijao je iz slobodnih udaraca, a u dvije prilike čak i izravno iz udarca iz kuta.

Najnovija Henryjeva majstorija je od subote, kada je na domaćoj utakmici protiv Kanzas Cityja brzim pokretom izbacio suparničkog braniča iz ravnoteže, a zatim poslao neobranjiv projektil u suprotne rašlje gostujućeg vratara, koji nije imao apsolutno nikakve šanse. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uživajte u videu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo