Težak udarac za hrvatski vaterpolo: Grčka izbacila Barakude!

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je u Patrasu od reprezentacije Grčke rezultatom 8:7.

11.3.2014.
21:05
VOYO logo

Hrvatska vaterpolska reprezentacija tijekom gotovo cijele sezone bila je oslabljena ne igranjem nekih od najučinkovitijih igrača, a i u Grčku su otputovali bez ozljeđenog Andre Bušlje i bolesnog Sandra Sukna.

"Nažalost nismo uspjeli pobijediti ovu utakmicu. Sad znamo da se nismo plasirali na završni turnir Svjetske lige. Bila je ovo teška i tvrda utakmica, napravili smo nekoliko pogrešaka, imali smo prilike, no olako primljeni golovi koštali su nas prolaska dalje. Okrećemo se sad pripremema za Europsko prvenstvo a znamo da smo dobili iznimno tešku skupinu. S obzirom na okolnosti u kojima smo igrali FINA Svjetsku ligu uz velik broj bolesnih i povrijeđenih igrača u ovom trenutku možda i nismo mogli više!", izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iduća uzvratna utakmica naših vaterpolista u FINA Svjetskoj ligi igra se protiv Mađarske u Pecsu - Pečuhu 15. travnja 2014. U Budimpešti su prije nekoliko dana izvučene skupine za Europsko prvenstvo koje se igra od 14. – 26. srpnja 2014. godine, a Hrvatska je u skupini sa domaćinom Mađarskom, Španjolskom, Francuskom, Njemačkom te Srbijom protiv koje igramo prvu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo