ODUSTALI OD POSLA / Tevez ipak ne ide u Brazil

Image
Foto: PIXSELL

Argentinski nogometaš Carlos Tevez ipak se neće uputiti prema brazilskom Corinthiansu jer je klub objavio kako im nedostaje vremena za realizaciju transfera.

20.7.2011.
14:30
PIXSELL
VOYO logo

Brazilski nogometni prvoligaš Corinthians odustao je od  ponovnog dovođenja argentinskog reprezentativnog napadača Carlosa Teveza, a kao razlog naveden je nedostatak vremena da se realizira Tevezov transfer iz Manchester Cityja.

"Uprava Corinthiansa službeno  objavljuje kako je dovođenje Carlosa Teveza nemoguće. Usprkos naporima Manchester Cityja i svih ostalih uključenih u pregovore, nemamo dovoljno vremena za realizaciju transfera jer je rok za dovođenje stranih igrača u Brazilu ističe u srijedu 20. srpnja u 19 sati po lokalnom vremenu", stoji u priopćenju Corinthiansa.

"Svjesni smo velike želje navijača koji bi htjeli ponovno vidjeti Teveza u dresu Corinthiansa, pa ćemo ga pokušati dovesti u što skorijoj budućnosti", objavila je uprava Corinthiansa.

Prema izvoru bliskom predsjedniku Corinthiansa Andresu Sanchezu, prelazak Teveza iz Manchester Cityja propao je jer je engleski klub zahtijevao da se odšteta od 50 milijuna eura isplati u što manjem broju rata, a da iznos prve rate bude 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo