LUD ZBOG ISPADANJA / Terry bježao od novinara pa zgazio zaštitara

Image

Kapetan Chelseaja je nakon poraza od Intera i ispadanja iz Lige prvaka na parkiralištu ispred Stamford Bridgea bježao od fotoreportera. Pritom je svojim autom zgazio zaštitara.

17.3.2010.
9:57
VOYO logo

LONDON - Kapetan Chelseaja John Terry automobilom je oborio klupskog zaposlenika koji mu je nakon utakmice protiv Intera pokušao osigurati prolaz na izlasku sa stadiona Stamford Bridge, potvrdili su iz londonskog kluba.

Incident se dogodio kada se Terry, koji je bio u automobilu sa suprugom, pokušao probiti kroz masu navijača i fotoreportera. Jedan od njih je iskočio pred automobil, a redar ga je pokušao zaustaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom trenutku Terry je izgubio živce i stisnuo je gas, udarivši nesretnog zaposlenika kluba u koljeno. Premda je morao uočiti kako je mladić nakon udarca pao na zemlju, Terry je samo produžio. Na koncu je mladić završio u bolnici sa slomljenom nogom.

Policija je dobila dojavu o nesreći i pokrenula je istragu. Kapetan Chelsea nije želio komentirati ovaj slučaj, no oglasio se njegov agent Phil Hall.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Terry je vozio sporo i nije primjetio da je udario mladića. Za sve su krivi fotografi koji su istrčavali pred automobil," kazao je Hall.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo