VIDEO: / Roger Federer opet skrivio senzaciju!

Deveti tenisač svijeta, Jürgen Melzer, napravio je najveće iznenađenje dosadašnjeg tijeka ATP turnira u Monte Carlu.

15.4.2011.
17:45
VOYO logo

Sezona zemljanih turnira počela je loše za Rogera Federera. Najbolji tenisač svih vremena nije se uspio plasirati u polufinale turnira u Monte Carlu, a bolji od njega bio je 29-godišnji Austrijanac Jürgen Melzer, koji će se za finale boriti sa Davidom Ferrerom. Španjolac je iz turnira izbacio Srbina Viktora Troickog sa 6:3, 6:3.

Melzer je po prvi puta u karijeri slavio protiv Federera i smanjio omjer u mečevima na 4:1 za Švicarca, a s obzirom kako igra, na njaboljem je putu da postane prvi Austrijanac koji će igrati finale Monte Carla nakon Thomasa Mustera, koji je osvojio naslov 1996. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Melzer je u sjajnoj formi, protiv Federera je spasio svih sedam break-lopti koje je imao Švicarac, a sam je u svakom setu po jednom uzeo servis Federeru i napadačkom igrom bez puno pogrešaka izbacio velikog favorita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mislim da sam igrao loše, mislim da je bilo dobro. Očito, to je još uvijek prvi tjedan nakon selidbe na zemljanu podlogu i ne očekujem da tako brzo pružitii svoju najbolju igru. Mislim da je to bio moj dobar turnir. Melzer je igrao dobro kad je najviše trebalo", otkrio je Federer razlog poraza.

Radio je previše grešaka i nije uzeo poene onda kad je bilo najvažnije, a to je upravo ono po čemu je najpoznatiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo