[VIDEO] NESTVARAN POTEZ ĐOKOVIĆA KOJEM SE DIVI SVIJET TENISA: / Pogledajte kakvu je vratolomiju napravio da bi spasio poen

Image
Foto: Profimedia

Đoković je jedan poen išao spašavati tako što je napravio gotovo savršenu špagu

29.2.2020.
8:11
Profimedia
VOYO logo

U finalu ATP turnira tenisača u Dubaiju igrat će Grk Stefanos Tsitsipas i Srbin Novak Đoković. Tsitsipas je u prvom polufinalu uvjerljivo nadigrao Britanca Daniela Evansa sa 6-2, 6-3, dok je potom Đoković svladao Francuza Gaela Monfilsa sa 2-6, 7-6 (8), 6-1.

Bio je to 17. međusobni susret Đokovića i Monfilsa i 17. pobjeda srpskog igrača, a Francuz nikada nije bio bliži pobjedi. U "tie-breaku" drugog seta Monfils je imao tri vezane meč-lopte, no ni to niti odlična forma, do dvoboja protiv Đokovića imao je niz od 13 pobjeda, nije bilo dovoljno za pobjedu. Treći set bio je praktički formalnost nakon što je Đoković ostvario "break" za 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Novak Djokovic of Serbia serves the ball to Gael Monfils of France during the semifinals of Dubai Duty Free Tennis Championship in the Gulf emirate of Dubai on February 28, 2020., Image: 501699205, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: KARIM SAHIB / AFP / Profimedia

Meč ove dvojice svakako je obilježio i gotovo nestvaran potez srpskog tenisača. Naime, Đoković je jedan poen išao spašavati tako što je napravio gotovo savršenu špagu, što je samo još jedan dokaz da je u brutalnoj formi. Eto, ove godine još ne zna za poraz.

Potez možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo