VIDEO: / Ivo Karlović srušio svjetski rekord!

Iako je Ivo Karlović bio razočaran zbog poraza u Davis Cupu od Nijemaca u paru s Ivanom Dodigom, Div sa Šalate ipak je na kraju imao poseban razlog za zadovoljstvo.

6.3.2011.
1:16
VOYO logo

Nakon drugog dana zagrebačkog susreta 1. kola Davis Cupa Njemačka je protiv Hrvatske povela s 2:1, Phillip Petzschner i Christopher Kas su nakon 1:2 u setovima preokrenuli meč i svladali Ivana Dodiga i Ivu Karlovića s 6:3, 3:6, 5:7, 6:3, 6:4.

"I dalje smo u igri za pobjedu, nadam se da će se pobjednik odlučivati u petom meču", izjavio je izbornik Prpić, te dodao kako još nije odlučio kojeg bi tenisača u nedjelju prvog bacio 'u vatru' budući da su obojica jako umorni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da su osam sati tenisa i dva poraza u pet setova u dva dana ostavili traga na meni", izjavio je razočarani Dodig. Tužan je bio i Karlović, no on je ipak imao razloga za zadovoljstvo budući da je u porazu opalio najjači servis svih vremena!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam da je mjerač pokazao 251 kilometar na sat i nisam mogao vjerovati. To bi bio svjetski rekord, zar ne?", upitao je Ivo nakon meča, a ubrzo je stigla i potvrda da je njegova bomba najbrža do sada.

"Nije loše, valjda će mi ga priznati. Ma, znao sam, zagrijao sam ruku baš za taj četvrti set", dodao je Karlović koji je tako srušio rekord Andyja Roddicka. Amerikanac je 2004. godine također u dvoboju Davis Cupa opalio lopticu 249,5 km/h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo