VIDEO: / Francuzi ismijali Rafaela Nadala!

Francuska TV-kuće Canal+ napravila je kratki animirani uradak u kojem su ismijali španjolskog tenisača Rafaela Nadala usput ga optuživši za doping.

7.2.2012.
17:29
VOYO logo

Animirani lik Rafaela Nadala vozi se cestom u svom Range Roveru, relativno tromom dizelašu-terencu. Nestaje mu goriva i zastaje na benzinskoj postaji. Umjesto do crijeva i štrcaljke s gorivom, španjolski tenisač ulazi u trgovinu i popije bocu mineralne vode. Pri povratku do vozila pomokri se u rezervoar, sjedne za volan a Range Roverov motor odjednom brzinski eksplodira.

Riječ je o sinopsisu animiranog uratka francuske TV-kuće Canal+. Isti je nasmijao gledatelje diljem svijeta, ali teško da će nasmijati Nadala i općenito španjolsku sportsku javnost, koja ovih dana trpi vrlo teške trenutke zbog suspenzivne presude Sportskoga arbitražnog suda (CAS) spram španjolskog biciklista Alberta Contadora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni francuski tenisač i teniski izbornik Yannick Noah, pobjednik Roland Garrosa iz 1982. godine, prije nekoliko je mjeseci kolektivno optužio najbolje španjolske sportaše, od biciklista, preko tenisača do košarkaša i nogometaša, za korištenje dopinških sredstava. Upravo tim tragom ide i animirani film Canala+ koji u odjavnom kadru kaže:

"Španjolski sportaši ipak ne pobjeđuju slučajno!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo