Tražio pravdu / VIDEO Drama u Melbourneu: Španjolac podivljao nakon poraza i bacao stvari po terenu

Image
Foto: AP Images

Nevjerojatan meč odigrali su Nishikori i Carreno Busta koji je izgubio kompas nakon poraza

21.1.2019.
14:02
AP Images
VOYO logo

Kei Nishikori i Pablo Carreno Busta priredili su pravu dramu u osmini finala Australian Opena iz koje se do četvrtfinala nakon pet sati i pet minuta provukao Japanac koji je treći put u četvrtom meču igrao peti set.

Ovaj je put, kao i u prvom kolu, okretao 0-2 u setovima, Španjolac je u trećem imao i break prednosti, ali onda je krenula drama. Nishikori se vratio, dobio treći i četvrti set te kod 5:3 u petom servirao za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se izvukao Carreno, odveo dramu do vrhunca, do tie-breaka u kojemu je poveo 8:5. Tada se dogodio trenutak zbog kojeg je kasnije izgubio kontrolu, u čistoj situaciji za Nishikorija sudac je kasno pozvao aut, a nakon provjere to se pokazalo pogreškom. Carreno je tražio ponavljanje poena iako ga nije nikako mogao dobiti, ali sudac se s njegovim zahtjevom nije složio.

Nakon toga Nishikori je povezao pet poena u nizu i zaključio preokret, a Carreno pri odlasku s terena potpuno podivljao i bacio svoju torbu na teren uz glasnu "dernjavu" prema glavnom sucu i "prigodne" riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne treba vjerojatno govoriti kakve tematike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australian Open, osmina finala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kei Nishikori (Japan) - Pablo Carreno Busta (Španjolska) 6:7 (8), 4:6, 7:6 (4), 6:4, 7:6 (8)

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo