[VIDEO] DIMITROV JE ZNAO DA JE ZARAŽEN? / Pojavila se neobična snimka. Pogledajte što je Bugarin napravio u Zadru

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Dimitrov je bio uvjerljivo najrizičniji sudionik turnira prije dolaska u Zadar

23.6.2020.
9:24
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov, postao je temom brojnih svjetskih medija nakon što se otkrilo da je na Adria Touru u Zadru nastupao iako je bio zaražen koronavirusom. Zbog njega je turnir na kraju otkazan, a zaraženo je još troje ljudi, među kojima je i hrvatski tenisač Borna Ćorić koji ga je na turniru i svladao.

Od 22 testiranih sudionika turnira 19 ih je bilo negativno, a pozitivni su bili uz Ćorića i Dimitrova još i Christian Groh, Bugarinov trener, te Marko Panichi, trener Novaka Đokovića. Međutim, pojavila se u međuvremenu priča koja otkriva da je Dimitrov znao da je bolestan i to danima uoči dolaska u Zadar na Adria Tour.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

20.06.2020., Zadar - Teniski turnir Adria tour: Borna Coric i Grigor Dimitrov. Grigor Dimitrov Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Procurio video

Dimitrov je bio uvjerljivo najrizičniji sudionik turnira jer prije dolaska u Zadar, u svega mjesec dana, boravio je čak u četirima zemljama. Boravio je u SAD-u, Bugarskoj, Srbiji i Monaku, a u ovoj potonjoj je navodno baš on bio nulti pacijent. Dimitrov niti u jednoj državi nije podvrgnut testiranju, a baš prije dolaska u Hrvatsku navodno se počeo osjećati loše. Ipak, odbio je čak dva put testirati se na virus i štoviše, družio se s navijačima, suigračima, partijao je i ponašao kao da se ništa ne događa.

No, u jednom trenutku moglo se vidjeti da nešto s Dimitrovim nije u redu. Odbio je obaviti neke medijske obveze i na kraju je u subotu odigrao užasan meč s Bornom Ćorićem u kojem je djelovao umorno i iscrpljeno. No, kako je danima prije toga tulumario, pripisali su svi to nekakvom mamurluku i potrošenosti. Ipak, pojavio se u međuvremenu i video s detaljem koji je mnogima promakao, a na kojem se može vidjeti da se Dimitrov odbio rukovati s Ćorićem i sucem meča, već im je samo pružio šaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li moguće da je Dimitrov već tada znao da nešto s njim nije u redu, to je teško reći, ali može se naslutiti iz ovog videa. Snimku pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo