ŠTETA! / Vekić i Ćorić ispali u drugom kolu Indian Wellsa

Image
Foto: profimedia

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP-35.) također je zaustavljen u drugom kolu, njega je u petak sa 6-7(3), 6-2, 7-6(11) pobijedio 25. tenisač svijeta Nijemac Jan-Lenard Struff

9.3.2024.
9:44
profimedia
VOYO logo

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić (WTA-36.) eliminirana je u petak u drugom kolu Masters turnira u Indian Wellsu gdje je ju je nakon sat i 44 minute igre  sa 7-6(5), 6-3 pobijedila bivša prva tenisačica svijeta Dankinja Caroline Wozniacki (WTA-204.).

Image
PREUZEO ŠTAFETU /

Oglasio se Marin Bradarić, novi izbornik ženske reprezentacije: 'To je velika obaveza'

Image
PREUZEO ŠTAFETU /

Oglasio se Marin Bradarić, novi izbornik ženske reprezentacije: 'To je velika obaveza'

Vekić je dobro otvorila meč, odmah je uzela  servis suparnici, no Wozniacki ga je odmah i vratila. Do kraja seta obje su tenisačice držale svoje servise i na kraju je odluka pala u tie breaku u koje je bolja bila Dankinja. U drugom setu, Wozniacki je oduzela servis Vekić za vodstvo 4-3, a onda i za 6-3. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječanka je u meču servirala šest aseva, a Wozniacki dva, no hrvatska je tenisačica napravila sedam dvostrukih grešaka, dok je Dankinja napravila samo dvije.

Ovo je bio njihov treći međusobni ogled i treća pobjeda danske tenisačice koja je na turnir došla s pozivnicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP-35.) također je zaustavljen u drugom kolu, njega je u petak sa 6-7(3), 6-2, 7-6(11) pobijedio 25. tenisač svijeta Nijemac Jan-Lenard Struff nakon tri sata igre.

Prvi je set dobio Ćorić i to nakon tie-breaka. U drugom setu je Struff izjednačio nakon što je uzeo dva puta servis Ćoriću odmah na početku za vodstvo od 3-0 i onda još jednom na kraju. Treći set je opet bio izjednačen do kraja, ni jedan tenisač nije izgubio svoj servis i odluka je pala u tie-breaku u kojem je bolji bio Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je servirao 15 aseva, a Struff devet. Ćorić je četiri puta izgubio svoj servis a dva puta ga je uzeo njemačkom tenisaču,

Ovo je bio njihov šesti međusobni obračun i  četvrta pobjeda Struffa kojeg u trećem kolu čeka treći tenisač svijeta Talijan Yannik Sinner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je tako ostala bez predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji na Indian Wellsu nakon što je Petra Martić eliminirana u prvom kolu, a Donna Vekić u drugom.   

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo