IVANIŠEVIĆ, ZVEREV I RUBLJOV OBJAVILI NALAZE TESTIRANJA NA KORONU: / 'Ispričavam se svima koje sam ugrozio'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Turnir je na kraju otkazan i zaraženo je troje tenisača, dok je testirano ukupno 22 ljudi

22.6.2020.
17:18
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju navečer je objavljeno kako je bugarski tenisač Grigor Dimitrov, koji se u subotu povukao s Adria Toura, humanitarnog turnira kojeg je u Zadru organizirao Novak Đoković, pozitivan na koronavirus. Nakon toga su svi koji su bili u bliskom kontaktu s njim odvedeni na testiranje na koronavirus.

U ponedjeljak ujutro je najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić objavio na svom Instagram profilu da je pozitivan na COVID-19. Nedugo nakon njega je priopćenje poslao i Marin Čilić koji je pak potvrdio kako nije zaražen notornim virusom. Turnir je na kraju otkazan i zaraženo je troje tenisača, dok je testirano ukupno 22 ljudi. Pozitivni su uz Ćorića i Mario Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića te Christian Groh, trener Grigroa Dimitrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


17:18 - Ivanišević nema koronu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji rezultati testiranja na COVID-19 su negativni, kao i prije pet dana. Želim svima koji su bili pozitivni što brži oporavak i nadam se da će svi njihovi kontakti djelovati u skladu sa svim liječničkim savjetima koje smo dobili", proučio je Ivanišević.

16:00- Međuvremenu su se još javili i Alex Zverev i Andrej Rubljov, a obojica su negativna na virus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo sam doznao da smo moj tim i ja negativni na covid-19. Duboko se ispričavam bilo kome koga sam potencijalno ugrozio time što sam sudjelovao na turniru u Zadru. Pratit ću preporuke samoizolacije koje sam dobio od liječnika. Kao dodatna mjera opreza, moj tim i ja ćemo nastaviti s redovnim testiranjem. Želim brz oporavak svima koji su pozitivni na virus", napisao je Zverev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rubljov isto veli da nema koronu.

''Pozdrav svima. Želio sam reći da sam dobro i da sam zdrav. Negativan sam na covid-19. Nadam se da će nam se životi uskoro vratiti u normalu i sve ovo možemo podnijeti zajedno. Ovo što se događa u svijetu naša je odgovornost. To je globalni problem i utječe na sve nas. Zajedno moramo pokušati smanjiti da se virus nastavi širiti tako da ću sljedeća dva tjedna biti u karanteni. Hvala na podršci'', napisao je Rus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo