'UMORAN SAM VEĆ OD SVEGA': / Rafel Nadal odgovorio na optužbe da je uzimao doping

Image
Foto: AFP, WILLIAM WEST
14.3.2016.
10:04
AFP, WILLIAM WEST
VOYO logo

Bivša je ministrica svoje mišljenje izrazila u sjeni događaja povezanih s dokazanim korištenjem nedopustivih sredstava u slučaju Marije Šarapove, te je tako uperila prst u Španjolca koji se takvih glasina tijekom cijele karijere imao prilike naslušati.

"Svi mi znamo da je ona poznata Nadalova ozljeda iz 2012. godine zbog koje je propustio nastupati sedam mjeseci bez ikakve sumnje bila zapravo pozitivan dopinški nalaz. Kada vidite da tenisači toliko dugo propuštaju natjecanje, obično je to zato što su pali na doping-testu”, kazala je Bachelot prošloga tjedna, a Nadal je novinarima u nedjelju na večer u Indian Wellsu kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot: Marca

'Stvarno sam već umoran od tih stvari'

"Samo da vas izvjestim kako sam već umoran od tih i takvih izjava i komentara i stoga više ništa neću komentirati glede takvih optužbi. Stvarno sam već umoran od tih stvari", kazao je Nadal i dodao kako nije to očekivao od ministrice zemlje velike kulture kao što je Francuska, piše španjolska Marca.

Nadal, četrnaesterostruki osvajač Grand Slama i bivši teniski broj jedan, tijekom svoje karijere nikad nije pao na doping testu i uvijek je tvrdio kako ne upotrebljava nikakva nedopuštena sredstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Nadal na Indian Wellsu u drugom kolu svladao Gillesa Mullera u tri seta (6:2, 2:6, 6:4). U trećem kolu, Španjolski tenisač koji je tijekom svoje karijere tri puta osvajao ovaj turnir, igrati će protiv sunarodnjaka Fernanda Verdasca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo