UĐITE I PROŠETAJTE NOVIM MEGALUKSUZNIM STANOM NOVAKA ĐOKOVIĆA OD 6.7 MILIJUNA DOLARA: / Ovako nešto nikad niste vidjeli

Image
Foto: Profimedia

Novak Đoković nedavno je kupio megaluksuzni stan u Miami Beachu vrijedan 6.7 milijuna dolara

17.7.2019.
22:19
Profimedia
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta, peterostruki Wimbledonski pobjednik Novak Đoković, nakon osvajanja nacijenjenijeg teniskog turnira na svijetu i epskog meča protiv Rogera Federera, vratio se u svoj megaluksuzni stan u Miamiju vrijedan 6.7 milijuna dolara, javlja američki MSN.com. Novak i njegova supruga Jelena nedavno su kupili ovaj elitni stan koji predstavlja posljednju riječ arhitekture.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

OVO JE POSLJEDNJA RIJEČ ARHITEKTURE: Đoković je rekao kako je ovo njegovo novo utočište

Image

OVO JE POSLJEDNJA RIJEČ ARHITEKTURE: Đoković je rekao kako je ovo njegovo novo utočište

Nevjerojatno zdanje nalazi se na obali Miami Beacha

Ovo nevejrojatno zdanje nalazi se na obali Miami Beacha. Savršeno je za obiteljski život. Ima tri spavaće sobe, tri kupaonice... Prozori su od poda do stropa i Nole s obitelji može uživati u spektakularnom pogledu na Atlanski ocean, zaljev, park i sam grad koji je spektakularan, pišu Amerikanci.

Stan na raspolaganju ima i dva bazena, saunu, fitness centar, bar...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi dom Đokovića

Tenisač je svoj novi dom u južnoj Floridi nazvao pravim utočištem i otkrio kako stan pruža idealne uvjete za život za njega i njegovu obitelj, koji također dobivaju prestižni ključ od privatnog parka samo za stanare ove megaluksuzne zgrade, koji samo oni mogu koristiti. Novak, zajedno sa svojom suprugom Jelenom i njihova dvoje male djece, Stefanom i Tarom, bez sumnje će se radovati povratku u svoj luksuzni stan, koji se opisuje kao da se nalazi na području gdje se zemlja susreće s oceanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je samo jedan od 66 intimno bogatih i megaluksuznih rezidencija u staklenom tornju

"Vlasništvo ovog objekta također daje obitelji veliku privatnost. Novakov stan u Miami Beachu jedan je od samo 66 intimno bogatih i megaluksuznih rezidencija u staklenom tornju, veličine od 1.400 do 7.000 kvadratnih metara, a sve imaju balkone od 15 do 25 metara. Ekološki osviješteni i elegantno dizajnirani stakleni toranj lebdi na vrtu privatnih stanovnika i ima nesmetan pogled na Atlantski ocean na istok, kao i na sam park. Stanovi u ovom nevjerojatnom staklenom tornju mogu se kupiti za između 3,4 i 9,9 milijuna dolara", stoji u pisanju MSN.com-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo