KOJA LUDNICA / Totalni cirkus na Wimbledonu. Kyrgios i Tsitsipas odigrali divlji meč prepun ispada, a Nadal je napravio scenu

Image
Foto: Profimedia

U tom meču trećeg kola slavio je Kyrgios 6-7(2), 6-4, 6-3, 7-6(7) čime je osigurao ogled osmine finala

2.7.2022.
22:50
Profimedia
VOYO logo

Završnica subote u Wimbledonu, trećem Grand Slam turniru godine, bila je sjajna, a za to su se pobrinuli australski tenisač Nick Kyrgios i Grk Stefanos Tsitsipas.

U tom meču trećeg kola slavio je Kyrgios 6-7(2), 6-4, 6-3, 7-6(7) čime je osigurao ogled osmine finala protiv Amerikanca Brandona Nakashime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim očekivane nervoze s obje strane, naelektriziranog odnosa između dvojice tenisača, Kyrgios i Tsitsipas su priuštili i iznimno kvalitetan, ali jednako tako i ludi meč. I jedan i drugi su tijekom meča imali ispade, Australac je vrijeđao suca, Grk je u jednom trenutku bio toliko nervozan da je napucao lopticu u publiku. Kyrigios je tada poludio i tražio da se sankcionira Grka. Zahtjev mu nije odobren, ali onda je Tsitsipas opet napravio istu glupost i kažnjen je oduzimanjem boda. Ukupno gledano Australac je ipak bio bolji, a Kyrgios je u napetom tie-breaku četvrtog seta iskoristio drugu meč loptu za veliko slavlje.

Image
Foto: Profimedia

Nadal napravio scenu

Rafael Nadal je vrlo lako svladao Lorenza Sonega 6-1, 6-2, 6-4 te će u osmini finala igrati protiv Nizozemca Botica van de Zandschulpa. Sonego baš ništa nije mogao sve do 4-2 za Nadala u trećem setu. U tom trenutku je odlučeno da se zatvori krov na stadionu, a nastavak meča obilježila su dva gema u nizu Sonega, čime je Talijan došao do prvog breaka u meču i izjednačenja na 4-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Nakon izgubljenog servis gema Nadal je napravio neobičnu scenu. Pozvao je Sonega na mrežu te ga je, očigledno zamolio, da bude nešto tiši tijekom odigravanja poena ili proslave osvojenih poena. Kako god, Nadal je odmah došao do novog breaka i potom zaključio ovaj susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo