OGLAS

'TO JE IZNENAĐENJE': / Krajan prokomentirao argentinski popis za finale Davis Cupa

Image
Foto: Hina

Izbornik argentinske Davis Cup reprezentacije Daniel Orsanic prijavio je sastav s kojim će u zagrebačkoj Areni od 25. do 27.

3.11.2016.
14:16
Hina
VOYO logo

Pritom Orsanic nije iznenadio. Njegov izbor bio je jednak onom iz polufinala natjecanja protiv Velike Britanije, a to znači da će po bodove protiv izabranika Željka Krajana krenuti Juan Martin del Potro (38. na svijetu), Federico Delbonis (42.), Guido Pella (57.) i Leonardo Mayer (124.). Krajan nije previše iznenađen, no priznaje da jedno ime nije očekivao.

Image
NEMA VIŠE SKRIVANJA: /

Ovi Argentinci pokušat će u Zagrebu protiv Hrvatske osvojiti Davis Cup

Image
NEMA VIŠE SKRIVANJA: /

Ovi Argentinci pokušat će u Zagrebu protiv Hrvatske osvojiti Davis Cup

"Jedino iznenađenje za mene je Leonardo Mayer, koji uopće nije igrao na europskim dvoranskim turnirima ove jeseni, nego je nastupao na 'challengerima' na zemlji u Južnoj Americi. Ne vjerujem da će pored Delbonisa i Pelle dobiti priliku u nekom od pojedinačnih mečeva, no s druge strane njegova je prednost iskustvo, a ne treba zaboraviti da je donio Argentincima presudni bod za pobjedu svladavši Daniela Evansa. Ukupno gledajući, imaju dobar sastav, nije to samo sjajni Del Potro", kaže Krajan koji priliku za prijavu svojih igrača ima do 15. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom smatra da neće biti problema zato što će Marin Čilić i Ivan Dodig zbog igranja na ATP World Tour Finalsu u Londonu na pripreme doći kasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Londonu će igrati mečeve na najvišoj mogućoj razini, protiv najboljih na svijetu, i to će im vrijediti više nego da su od početka na pripremama u Zagrebu", rekao je Krajan na čijem je popisu nakon dugo vremena povratnik Ivo Karlović.

Pristao je igrač ponajboljeg servisa na Touru povratkom pomoći reprezentaciji nakon ozljede i operacije Borne Ćorića koji se, otkriva Krajan, nada da bi mogao biti u postavi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borna trenira, sprema se i vjeruje da će biti spreman za finale. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo