SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: / Ivaniševiću i Agassiju priključuje se i treći teniski velikan

Image

Umaški ATP turnir Konzum Croatia Open odnosno njegovo 27.

15.7.2016.
12:28
VOYO logo

"Dugo smo čekali ovaj spektakl, a sada je napokon tu! Rekao sam prije par mjeseci da zvuči gotovo nestvarno kada izgovorim na glas da Andre dolazi u Hrvatsku. Vidim po interesu da ljudi u Hrvatskoj razumiju tko je Andre Agassi i što predstavlja u svijetu tenisa. Bit će to jedna opuštena i zabavna ekshibicija, a drago mi je i da će nam se pridružiti još jedan veliki majstor, Juan Carlos Ferrero. Siguran sam da ćemo nas trojica zabaviti sve na stadionu i uz TV ekrane", najavio je susret Goran Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će ga na tribinama umaškog stadiona pratiti više od 4000 gledatelja.

"Prošlo je puno godina otkako smo bili aktivni igrači i naravno da danas ne možemo niti upola kao onda kada smo igrali na Touru. Andre ima problema s leđima, koja ga muče cijelu karijeru, i jako sam mu zahvalan što zbog Umaga ulaže takav napor. On dolazi iz Las Vegasa samo za ovu prigodu i vraća se izravno kući, a to ne bi napravili mnogi", dodao je Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istog dana Ivaniševiću će u Umagu biti odano još jedno priznanje za sve što je tijekom karijere učinio i što još uvijek čini kao promotor hrvatskog tenisa - ATP stadion u Stella Marisu bit će preimenovan u stadion Gorana Ivaniševića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo