SRPSKA LEGENDA POKOPALA AGASSIJA: / 'Otišao je jer nije znao što bi trebao raditi, pa Novak je bolji nego što je on bio'

Image

Dvojac je razišao u u nimalo lijepom tonu.

3.4.2018.
13:47
VOYO logo

Bivši američki tenisač Andre Agassi, osvajač osam Grand Slam turnira i olimpijske medalje, nije više trener srpskog tenisača Novaka Đokovića.

Image
CURE DETALJI O PREKIDU SURADNJE ĐOKOVIĆA I AGASSIJA: /

Insajderska informacija odjeknula teniskim svijetom

Image
CURE DETALJI O PREKIDU SURADNJE ĐOKOVIĆA I AGASSIJA: /

Insajderska informacija odjeknula teniskim svijetom

Agassi je poslije 11 mjeseci napustio stručni stožer Đokovića zbog, kako je naveo, “razilaženja u mišljenju oko pojedinih stvari”. Bivši američki tenisač je počeo suradnju s Đokovićem prije početka Roland Garrosa prošle godine, prekinuvši tako 11-godišnju stanku od tenisa po završetku uspješne igračke karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imao sam najbolju namjeru i htio sam pomoći Novaku. Međutim, često se nismo slagali oko nekih stvari. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere”, rekao je Agassi za ESPN.

Što je točno bio konačan uzrok prekidu suradnje objavio je portal Spox. Tvrde da je neslaganje dvojca bilo jako duboko odnosno da je Amerikanac vrlo ljutit izjurio nakon jednog treninga kada je savjetovao Đokoviću da odustane od nastupa u Miamiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Agassi se živcirao zbog toga što Novak nije uvažavao skoro nijedan njegov savjet. Nekoliko puta su se posvađali, a najžešće je bilo u Indian Wellsu. Agassi je sa zatvorenog treninga izašao vrlo ljut, a navodno mu je i vrlo ozbiljno sugerirao da odustane od nastupa u Miamiju, gdje je doživio još jedan vrlo razočaravajući poraz".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu nekadašnji srpski tenisač Radmilo Armenulić prokomentirao je ovu situaciju za američki portal Tennis World.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam protiv te suradnje od prvog dana. Bilo je jasno da ona neće donijeti ništa dobro Novaku. Mislim da je Đoković više pomogao Agassiju, jer je od njega i napravio trenera. Otišao je jer nije znao što bi trebao raditi. Pa, taj čovjek se nikada nije bavio trenerskim poslom, a nema niti iskustva koje bi pomoglo Novaku. Đoković igra s osnovne linije bolje nego što je to Agassi činio, a i vraća servise bolje od njega. I, kako onda da mu Andre Agassi pomogne!?".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo