A JOJ, DEBAKLA... / Srđan Đoković nasjeo na brutalnu foru s Twittera i osramotio se pred svojom publikom: 'General je dao ostavku zbog Novaka'

Image
Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL

U jednom od svojih govora Đoković je počeo govoriti o 'australskom generalu koji je podnio ostavku zbog onog što rade njegovu sinu Novaku'

9.1.2022.
14:49
Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL
VOYO logo

Najboljem tenisaču svijeta, Srbinu Novaku Đokoviću, poništena je viza za Australiju jer nema dokaz o cijepljenju niti valjano medicinsko izuzeće koje bi uvjerilo australske vlasti da može nastupati na Australian Openu, iako nije cijepljen.

Đoković je deset sati proveo na aerodromu, a trenutno je u hotelu Park, u imigracijskom pritvoru, i uložio je žalbu te čeka konačnu odluku vlade. Ispred hotela u kojem je smješten, kao i u rodnoj mu Srbiji, održavaju se manji prosvjedi kojima se poziva na oslobođenje Đokovića. Đokovićev otac, Srđan Đoković, tako većdanima predvodi skup pred zgradom Narodne skupštine u Beogradu i tamo drži monologe s megafonom ili mikrofonom u ruci, u kojima svog sina uspoređuje s Isusom Kristom i izgovara svakojake parole i doskočice kojima pokušava zapaliti okupljenu masu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

General dao ostavku zbog Đokovića

Međutim, u jednom od svojih govora Đoković je počeo govoriti o "australskom generalu koji je podnio ostavku zbog onog što rade njegovu sinu Novaku", što možete vidjeti i u Tweetu ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Srđan Đoković očito je dobio krivu informaciju ili samo nije shvatio da je riječ o fori s Twittera i da nikakav australski general nije podnio ostavku. Netko se na Twitteru odlučio našaliti i upotrijebio je sliku glumca Stevea Carrella odjevenog u vojnu odoru iz serije "Space Force". Ispod Carrellove slike netko je napisao upravo ovo što je Đoković izjavio, da je izvjesni general, šaljiva i malo lascivna imena, Moit Egadio (Mojt Egađo, kako prevode Srbi), podnio ostavku jer mu je dodijalo gledati kako maltretiraju Đokovića. Iz te slike nastala je još gomila Tweetova, ali Đoković senior ih očito nije shvatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

A netko je na kraju napravio i službeni profil generala Moita Egadia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo