'NAŠLI SU ME USRED NOĆI' / Šokantno priznanje nekadašnje 4. tenisačice svijeta: 'Nakon Wimbledona otac mi je rekao da spavam na ulici'

Image
Foto: profimedia

U jednom je od podcasta ispričala potresnu priču o tome kako je nakon poraza u polufinalu Wimbledona morala pronaći novo mjesto za spavanje

2.12.2023.
14:37
profimedia
VOYO logo

Nekadašnja tenisačica Jelena Dokić otvoreno je progovorila o svojim potresnim pričama za vrijeme svojih najboljih dana.

Image
'NJEMU SAM ZAHVALAN' /

Kontroverzni tenisač otkrio što mu se sve motalo po glavi pa priznao: 'Samoozljeđivao sam se iz zabave'

Image
'NJEMU SAM ZAHVALAN' /

Kontroverzni tenisač otkrio što mu se sve motalo po glavi pa priznao: 'Samoozljeđivao sam se iz zabave'

Dokić je svojevremeno bila Fed Cup reprezentativka Srbije i Australije, a mučna svjedočanstva iz tog vremena objavljuje na svojim društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kći oca Srbina i majke Hrvatice odlučila je zastupati zemlju svoga oca te Australiju. Bila je sjajna tenisačica s osvojenih šest titula, a 2002. godine bila je četvrta tenisačica svijeta.

Njene titule nikada neće biti zaboravljene, ali mnogi ju pamte po traumama koje je doživjela zbog oca Damira koji ju je zlostavljao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom je od podcasta ispričala potresnu priču o tome kako je nakon poraza u polufinalu Wimbledona morala pronaći novo mjesto za spavanje budući da joj otac nije dozvolio da se vrati u hotel.

"Polufinalistkinja sam Wimbledona, sjedim u suzama nasred prostorije za igrače, razgovaram telefonom s ocem, koji mi kaže da sam sramota i za njega i obitelj zato što sam izgubila u polufinalu Wimbledona", objašnjava Dokićeva, koja je tada imala 17 godina, a zatim ispričala što je učinila nakon:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi dozvolio da se vratim u hotel, već mi je rekao da radim što hoću, da spavam na ulici, jer se ne vraćam. Ostala sam u prostorijama Wimbledona, čekala da svi odu, sakrila sam se u kut prostorije za igrače kako bih tu prenoćila. Našli su me usred noći jer su čistači sređivali prostoriju kasno navečer."

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj započeo je 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/f30c1714-905e-11ee-adc0-3a50bfc1e71d/original
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo