ŠOK ZA HRVATSKU: / Borna Ćorić mora na operaciju i propušta veliko finale protiv Argentine!

Image

Šok za hrvatsku Davis Cup reprezentaciju! Borna Ćorić mora na operaciju desnog koljena i najvjerojatnije će propustiti finale Davis Cupa protiv Argentinaca koji je na rasporedu od 25. do 27.

22.9.2016.
21:02
VOYO logo

Ova informacija je stigla nakon liječničkih pregleda koji su pokazali da je Ćorićev problem veći od obične upale. U koljenu su uočena dva fragmenta kosti koji iritiraju tetivu, što se ne može riješiti bez čišćenja. Zbog toga će naš najmlađi reprezentativac morati na operaciju u utorak u Zagrebu, nakon čega mu slijedi dvomjesečna rehabilitacija.

IZBORNIKU HRVATSKE PAO MRAK NA OČI: ‘Idemo na reprezentaciju koja želi napraviti velik rezultat’

Image

Krajan će zvati Karlovića

Hrvatski izbornik Željko Krajan je u razgovoru za Sportske novosti kazao kako još nije do kraja otpisao Bornu Ćorića i kako se treba nadati da nije izgubljen. Međutim, situacija oko Bornine ozljede ozbiljna je. Ivan Dodig će vjerojatno uskočiti na njegovo mjesto, a vrijeme je da se sad ozbiljno počne razmišljati o Ivi Karloviću. "Profesor" Karlović, kako mu navijači tepaju, u 38. godini života igra tenis svog života. No, isti taj Ivo se još prije četiri godine oprostio od reprezentacije zbog tretmana teniskog saveza prema njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vjerujem da šansa postoji'

"Zvao sam ga i prije i svaki put sam dobio odbijenicu. I ovaj put ću ga zvati i nadam se će njegov odgovor biti drugačiji nego ranije. Vjerujem da šansa postoji. Ovo je ipak finale koje će se igrati u Hrvatskoj, znači nešto o čemu smo mogli samo sanjati. Znam da je već osvojio Davis Cup, ali sada ima priliku to ponoviti. Pokušat ću skupiti najbolje što hrvatski tenis ima, ma koliko me koštalo" zaključio je Krajan.

Tijekom meča protiv Francuza na tribinama zadarskog Višnjika osvanula je poruka: "Di si dr. Ivo kad te tribamo, 7-6, 7-6, 7-6". Navijači zazivaju Ivu, Ivo sad treba Hrvatskoj više nego ikad...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo