Dobar otpor / Škugor se borio koliko je mogao, Shapovalov potvrdio klasu

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Dobro se borio Franko Škugor, ali Shapovalov je ipak bolji igrač

12.2.2019.
14:35
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Franko Škugor nije uspio dalje i više od prvog kola glavnog turnira u Rotterdamu u čijim kvalifikacijama nije trebao ni igrati, već je upao kao alternativa i samo iskoristio ponuđeno.

31-godišnji Šibenčanin "položio je oružje" pred Denisom Shapovalovim, sjajnim mladim Kanađaninom koji je potvrdio klasu u susretu u kojemu je bio izraženi favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, morao se pomučiti jer je u prvom setu propustio 4:1, Škugor je poravnao rezultat, kod 4:5 servisima spasio dvije vezane set-lopte, no bilo je to samo odgađanje neizbježnog odnosno gubitka prvog seta koji nije uspio uvesti u tie-break.

Upao je naš tenisač u rupu bez dna jer izgubio je još i prva četiri gema drugog seta, ukupno šest u nizu, što je u konačnici i odlučilo cijeli dvoboj u kojemu je Škugor uspio popraviti rezultat drugog seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom meču dana na centralnom terenu Milos Raonic u dva je izjednačena seta (7:6, 7:5), svladao Philippa Kohlschreibera, Fernando Verdasco Matthewa Ebdena sa 7:5, 6:4, a Ernests Gulbis sa 6:2, 6:4 Mariusa Copila.

ATP Rotterdam, prvo kolo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Franko Škugor (Hrvatska) - Denis Shapovalov (Kanada) 5:7, 3:6

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo