UMALO VELIKA SENZACIJA: / Serena Williams proživljavala pravu dramu u Londonu

Image
Foto: AFP

Najbolja tenisačica svijeta Serena Williams proživljavala je pravu dramu u srazu 3. kola Wimbledona protiv 59. tenisačice svijeta, Britanke Heather Watson.

3.7.2015.
20:38
AFP
VOYO logo

No, nije iskoristila svoj servis. Na kraju nije uspijela izvući onaj posljednji atom snage. Prva nositeljica je okrenula game u svoju korist, da bi na kraju otišla do pobjede vrijedne četvrtog kola Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Williams je u meču jako puno griješila, što pokazuje i statistički podatak od čak 33 neforsirane pogreške američke tenisačice, u odnosu na svega 11 Watson. Koliko je ovaj meč bio iznenađen pokazuju i brojke u rubrici osvojenih poena. Williams ih je imala 110, dok je Heather pogodila 96 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi za Williams dogodili su se rano u trećem setu u kojem je Watson s dva breaka povela s 3:0. Williams je stigla okrenuti na 3:3.

Williams je tada bila u škripcu, vrata velike senzacije otvorila su se za Britanku. Watson je povela 5:4, imala servis, ali nije uspijela. Williams je vratila servis, pokazala karakter i mentalnu snagu, i plasirala se u 4. kolo Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo