SENZACIONALNA HRVATICA IMA TAJNE OBOŽAVATELJE: / 'Ne znam tko su, ali bolje im je da dođu i na idući meč'

Image
Foto: Screenshot

Najveću senzaciju dosadašnjeg dijela ženskog turnira na Australian Openu kreirala je hrvatska 'veteranka' Mirjana Lučić-Baroni koja je u četvrtak u 2.

19.1.2017.
13:45
Screenshot
VOYO logo

Lučić-Baroni je slavila sa 6-3, 6-2 i sada je čeka okršaj protiv Grkinje Marije Sakkari, 94. igračice svijeta, koja je iznenađujuće izbacila 28. nositeljicu Alize Cornet pobjedom 7-5, 4-6, 6-1. Za našu tenisačicu, 79. na WTA ljestvici, ovo je najbolji rezultat na Australian Openu u pojedinačnoj konkurenciji, dosad je samo 1998. godine igrala u 2. kolu.

Image
USPJEH ZA PAMĆENJE: /

Mirjana Lučić-Baroni deklasirala treću tenisačicu svijeta!

Image
USPJEH ZA PAMĆENJE: /

Mirjana Lučić-Baroni deklasirala treću tenisačicu svijeta!

'Mogu pobijediti svakoga'

"Znala sdam da imam dobru igru, da njome mogu napraviti štetu mnogima, ali mogu li tako igrati sedam dana zaredom, to je već pitanje. Međutim, znam da imam dovoljno dobru igru da pobijedim svakoga", rekla je Mirjana u intervjuu na terenu neposredno nakon velike pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U oba dosadašnja meča 34-godišnja hrvatska tenisačica je imala podršku nepoznate dvojice navijača koji su se na tribinama pojavili s natpisom MLB.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, ne znam tko su, ali bili su i na mojem zadnjem meču, navijali su za mene i bili su fantastični. Hvala, dečki. Bolje vam je da dođete i na sljedeći meč", uz osmijeh im je poručila popularna Mikica.

'Don't Worry, Be Happy'

Usporedila je i svoju pobjedu iz 1998. kada je posljednji put prošla prvo kolo s današnjim uspjehom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada sam bila beba. Bilo mi je to normalno, ali kad se sada osvrnem, bila sam dijete. Danas sam malo opuštenija, uživam jer ne znam koliko je još Australian Opena preda mnom. Na zagrijavanju je svirala pjesma 'Don't Worry, Be Happy' i rekla sam si - tako je, trebam se opustiti, biti sretna i uživati. Tako je i bilo", zaključila je Mirjana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo