Sada se zna kako će Hajduk izgledati ove godine!

Trener Krasimir Balakov na pripreme u Tursku vodi 25 igrača, a naknadno će im se priključiti Mato Neretljak i Mario Maloča.

25.1.2012.
14:08
VOYO logo

"Nema Jamesa, imao je malo problema s ozljedom, a ima i varijantu da ode. To će klub s njim dogovoriti, zato je dobro da ostane ovdje. Andrijaševića sam priključio, bio je u Dugopolju jer je želio igrati da ima ritam. Mi smo u situaciji da nam treba igrača u sredini terena, deficitarni smo i na poziciji stopera, zato smo ga pozvali natrag", rekao je Balakov.

Žali što nema mladog Josipa Radoševića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radošević nažalost nije potpisao ugovor, volio bih da je s nama, ali nije se dogovorio s klubom. Ako potpiše ugovor, priključit će nam se", kaže Balakov koji se zapravo najviše raduje dolasku iskusnog Mate Neretljaka.

"Neretljaka poznajem iz priča, gledao sam ga, znam kakav je. Moj dobar prijatelj igrao je u Koreji, imam sve informacije o Neretljaku. S njim smo dobili karakter, igrača tipa Andrića. Tu je Blažević, još ako dobijemo napadača, tražimo profil snažnog, visokog špica, onda će to biti dobro. Uz te iskusnije imamo paket mladih igrača, posebno naprijed, to je kvalitetna generacija. Zna se što ih kod mene čeka, nema kompromisa, trebaju raditi, moraju osjetiti seniorski nogomet", kazao je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk će na proljeće biti bitno drugačiji. Plaši li se trener izazova, rada s praktički novom momčadi?

"Da se plašim, išao bih kući. U malo vremena moramo dostići lice kakvo smo imali prvih deset utakmica. Za mladost treba strpljenja, tako je svake godine, ali što raditi. Bilo bi najbolje da izvadimo pet-šest milijuna i da kupimo nekoliko kvalitetnih igrača, ali to nismo u situaciji. Napravit ću sve što je u mojoj moći da ove momčadi izvučem maksimum. Bit će oscilacija, navijači moraju biti spremni za takvo razdoblje. Treba nam podrška, pozitivna razmišljanja", odlučan je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno se očekuje od Filipa Ozobića.

"Filip je do sada malo pokazao, jer naš se rad svodio do sada na kondicijski dio. Nije nitko mogao pokazati ništa", objasnio je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednji trenutak s popisa putnika otpao je mladi Mosorov stoper Ivica Runje.

"Runje mi se svidio, to sam rekao i predsjedniku Malešu, ali ja ne pregovaram. Ako se on nije dogovorio s klubom, onda ja tu ne mogu ništa", zaključio je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pripreme u Tursku putuju Andrić, Andrijašević, Banić, Barišić, Bencun, Blažević, Caktaš, Džoni, Gabrić, Kiš, Kukoč, Lendrić, Lima, Ljubičić, Milović, Obšivač, Ozobić, Peričić, Vladislavić, Ah. Sharbini, An. Sharbini, Stipica, Tomaš, Vuković i Vukušić, dok se Maloča ima priključiti naknadno.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo