POTRESENI ĐOKOVIĆ NAPUŠTA TENIS? / 'Razmišljam o uzimanju pauze, nadam se da ću se vratiti'

Image
Foto: AFP

Bivši teniski broj jedan Novak Đoković doživio je šokantna poraz u četvrtfinalu Roland Garrosa. Deklasirao ga je šesti nositelj, Austrijanac Dominic Thiem, sa 7-6(5), 6-3, 6-0.

7.6.2017.
15:22
AFP
VOYO logo

S obzirom da nakon osvajanja ovog Grand Slama prošle godine karijera srpskog tenisača ide silaznom putanjom novinari su ga poslije poraza upitali razmišlja li o uzimanju pauze.

Image
NOVI TEŽAK DEBAKL: /

Đoković pregažen u četvrtfinalu Roland Garrosa, ništa od klasika protiv Rafaela Nadala

Image
NOVI TEŽAK DEBAKL: /

Đoković pregažen u četvrtfinalu Roland Garrosa, ništa od klasika protiv Rafaela Nadala

"Vjerujte mi, razmišljam o mnogim stvarima, posebno posljednjih nekoliko mjeseci. Očito je da je bilo puno promjena u mom timu...", odgovorio je Đoković, koji je prije desetak dana dogovorio suradnju s legendarnim Andre Agassijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzbuđen sam zbog toga, ali i novog tima. Osjećam odgovornost prema igri i prem adrugima. Ali vidjet ćemo. Očito je da to nije laka odluka, ali vidjet ću kako ću se osjećati poslije Roland Garrosa", dodao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošlogodišnja pobjeda na ovom turniru donijela je različite emocije. Bio sam oduševljen i u potpunosti ispunjen. Živio sam na tom valu do US Opena, a tamo sam bio emocionalno prazan i našao sam se u situaciji u kojoj nisam nikada bio tijekom profesionalne karijere. Teško je izaći iz tog i shvatiti kako dalje. Pokušavam biti bolji i vratiti se na vrhunsku razinu", otvorio se Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da sam postigao najveće uspjehe u ovom sportu, a to mi da je dovoljno razloga da vjerujem da mogu to ponoviti", kazao je tenisač koji će poslije šest godina od ponedjeljka neće biti među dvojicom najboljih na ATP ljestvici.

"Najviše što kao tenisač možete postići je da budete prvi i to je jedan od najvećih ciljeva svih igrača. Imao sam sreće da sam se tamo dugo zadržao. Znam kakav je osjećaj biti broj jedan, ali također i kakav je osjećaj izgubiti ga. Nadam se da ću se tamo vratiti", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo